neno_aktatory_elektroniczne-chmurki (1)

Помпи за кърма

електрически

Медицински

термометри

За носа

аспиратор

Стерилизатори за шишета

С нагряваща и размразяваща функция

Шишета за бебе

И аксесоари за хранене

Хранене на бебето

Neno уреди за приготвяне на храна

Помпи за кърма

аксесоари

Небулизатори

С медицински сертификат

Бебефони

видео

Относно

“Вдъхновени от децата, създадени за родителите…” – това е философията на марката Neno. Neno означава дете. Просто. Нашите продукти са посветени на младите родители, за да направят ежедневието им по-лесно и да им позволят да се наслаждават на всеки момент с децата си. Neno е полска марка, която предоставя продукти, които отговарят на очакванията на съвременните майки, продукти, които са визуално привлекателни, и в същото време практични и безопасни за използване.

Продуктите с марка Neno са насочени към родителите на деца на възраст 0-3 години и двойки, които очакват бебе. Нашата мисия е да накараме всеки родител да почувства истинска подкрепа чрез нашите продукти в този най-красив, но и така труден момент.

Когато обичаш, ежедневието се превръща в необикновено преживяване.

Самите ние сме родители и знаем как да се борим с колики, хрема, температура или хранене. Подходящата помощ е незаменима, а истинската награда е усмивката на Вашето дете. Ето защо нашите електрически помпи за кърма, аспиратори, небулизатори, електрически бебефони, термо чаши и четки за зъби помагат ежедневието да бъде по-лесно и по-приятно както за родителите, така и за мъниците.

Екип от специалисти, лекари, акушерки, медицински сестри и консултанти по кърмене работят върху марката Neno. Нашите Neno помпи за кърма са проектирани по съвсем различен начин. За нас най-важното е комфортът, безопасността и липсата на болка, свързана с приема на храна. Най-важно е качеството. Нашите продукти са леки, стилни и елегантни. Това са най-важните неща в този специален за Вас момент.

neno_baner_produkty

Дългото кърмене - ползите на природата

Майчиното мляко е от решаващо значение за оптималното развитие на бебето. Особено за недоносени бебета, т.е. такива, родени преди 37 гестационна седмица. Преждевременното раждане, обаче, често се свързва с невъзможността бебето да засуче от гърдата веднага след раждането. За да помогнем за правилното развитие на кърменето и да осигурим на бебето необходимото хранене, създадохме 3-фазни електрически помпи за кърма – Нено Камино и Нено Анджело. И двете вече са спечелили две престижни награди – Наградата на родителите и Най-висококачествената международна марка.”- казва Марчин Троян, генерален директор на Neno Polska.

Важно е и желанието за връщане към професионална кариера и социална дейност. Решението тук е просто – безжична електрическа помпа за кърма. Тя ще ви помогне да изцеждате кърма по всяко време, така че бебето да получи пълноценна и естествена храна в точния момент.

Neno_baner_laktatory

Помпата за кърма също намалява риска от възпаление на гърдите, предотвратява запушвания на млечни канали, позволява ви да масажирате възпалените гърди и можете също да ги използвате за увеличаване на кърмата. Всичко, което трябва да направите, е да изберете помпа за кърма, която отговаря на вашите очаквания и да се насладите на  съзнателното майчинство.

Щастливи сме да подкрепим естественото, дългосрочно кърмене. Връщането към професионална и социална дейност не е проблем. С помпите за кърма Neno лесно ще постигнете баланс между личния и професионален живот и ще осигурите на вашето бебе здравословна и естествена храна, без да се отказвате от плановете си. Майчиното мляко е инвестиция в здравето на вашето бебе, сега и за цял живот!

nianie

Не пропускайте новините и промоциите за продуктите с марка Neno

Последвайте ни в instagram.

neno_kategorie_banner1920x200_mirror
Shopping Cart
Scroll to Top